Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Exarchia's Press μερικές σκέψεις.

Δεν ξέρω άμα το προσέξατε αλλά χθες το βράδυ ξεκίνησα μια καινούρια προσπάθεια για ενημερωτικό blog με την επωνυμία Exarchia's Press και έχει κάποιες ιδιαιτερότητες τι οποίες αξίζει να μοιραστώ μαζί σας :)

Η πρώτη γενναία κίνηση (εάν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το σκεπτικό μου) είναι ότι σε αυτό το blog δεν δίνω καθόλου σημασία στην σύνταξη γραπτού λόγου, και πιστεύω γενικότερα ότι υπάρχουν πολύ ικανότεροι από εμένα για να κάνουν αυτή την δουλειά.

Το Blog αυτό δεν αρθρογραφεί, αλλά είναι καθαρά ειδησεογραφικό, δηλαδή δεν βγάζει άποψη, αλλά βγάζει ειδήσεις, αναδημοσίευοντας ανακοινώσεις και αναλύσεις, όπως και κάποιες συγκεκριμένες αναδημοσιεύσεις ειδήσεων, και από εκεί και πέρα. πρωτογενής παραγωγή του blog θα είναι καθαρά με εκπομπές, βίντεο, και ηχητικά ντοκουμέντα.

ουσιαστικά θα είναι κάτι που θα παίρνει τις γραπτές ειδήσεις, θα τις κάνει οπτικοακουστικό ρεπορτάζ, και θα το στέλνει πίσω ως δελτίο ειδήσεων (σας μπέρδεψα; :) ). Όπως και να έχει είναι κάτι που θα το δείτε σύντομα στην πράξη από την μικρή οθόνη του Mr.Ταπερ tv.

Δεύτερη ιδιαιτερότητα είναι η μορφή του blog αυτού. η όλη διάταξη αλλά και τα λογότυπα που ακόμα δεν είδατε ήταν προϊόν μια νύχτας με πολύ έμπνευση, και ήθελα να κρατήσει μια έγκυρη, αλλά όχι τυπική μορφή ενημέρωσης. όπως και έχει ελπίζω να σας αρέσει.

Τέλος απογοητευμένος από τα σχόλια της google έχω αρχίσει να εφαρμόζω συστηματικά τα comment box του Facebook, (κακά τα ψέμματα το facebook εκπροσωπεί την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου και πρέπει να αξιοποιείτε).

Σε κάτι που έδωσα αρκετή προσοχή ήταν η διάταξη και προσπάθησα να φέρω ένα εντυπωσιακό αλλά και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

θα χαρώ να ακούω την γνώμη σας.
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Related Posts with Thumbnails