Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Αιμοβόρες κότες-Τον καινούριο υπεροπλο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το Υπουργείο Ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ ετοιμάζει ένα καινούριο υπερόπλο για να αντιμετωπίσει την απειλή αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα. Έχοντας αξιολογήσει τα λάθη και τις παραλήψεις τους, της προηγούμενης αποστολής Πειρατικού Ρεσάλτου σε πλοία που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, αποφάσισε να αξιοποιήσει ένα πιο έξυπνο και αποτελεσματικό όπλο.
Ειδικά εκπαιδευμένες κότες θα ρίχνονται στα πλοία με Αλεξίπτωτο και θα έχουν την αποστολή να καταλάβουν το πλοίο και να εξολοθρεύσουν τους επιβάτες, με ειδικά πολυβόλα αυτοάμυνας, και να προστατεύουν τα τρόφιμα και τις μπύρες από τους στρατιώτες της IDF που την τελευταία φορά (σύμφωνα με έγκυρες πηγές πάντα) κόβανε κομμάτια κασέρι και τα βάζανε στην τσέπη τους.
Οι κότες μεγαλώνουν και εκπαιδεύονται σε ειδικό ορνιθοτροφείο, και θα είναι εξοπλισμένες με κιάλια νυχτερινής οράσεως, ειδικά πολυβόλα και αμυντικές οβίδες λευκού φωσφόρου, ενώ για τις δύσκολες περιπτώσεις θα είναι εφοδιασμένες με αυγοβόλο και λίγο καλαμπόκι.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του προγράμματος "Χυτή ομελέτα", στην περίπτωση που αποτύχει η αποστολή θα επιστρατευθούν ειδικές μαϊμούδες καράτε, και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν είδη έχουν παραγγείλει φιστίκια και μπανάνες και φυλάσσονται από ειδικές χορτάτες μονάδες του στρατού για να μην υπάρξει περίπτωση κλοπής ενώ παράλληλα για να αντιμετωπισθεί ενδεχόμενη αποστασία λόγο πείνας, έχουν επιστρατεύσει σύστημα αποστολής βοήθειας στους στρατιώτες της IDF,

ενώ παράλληλα στους συμμετέχοντες της αποστολής (προφανώς εννοούν τις κότες) έχουν υποσχεθεί μερίδιο από τα λάφυρα.
Ο Έλληνας Στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ κοινά γνωστός ως Τζεφρευ υποσχέθηκε αποστολή εφοδίων, (αποστολή Αυγών, μπανανών, και αράπικων φιστικιών) ενώ παράλληλα στην περίπτωση του σχεδίου "Θυμωμένη Μαϊμού" θα ηγηθεί σοσιαλιστικά του μαιμουδοστρατέυματος, και θα περάσει  όλες τις μαϊμούδες υπό την εποπτεία του ΔΝΤ.

Είχαμε την χαρά να δούμε από κοντά τις δυνατότητες του καινούριου υπεροπλου του Ισραήλ και εξασφαλίσαμε μόνο για τα δικά σας μάτια το ανάλογο βίντεο:

Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου