Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω τι το τόσο ιερό έχει, το να μισείς όποιον δεν σου μοιάζει. Κάποιοι δυστυχώς ακόμα φοβούνται οτιδήποτε ξένο και οτιδήποτε καινούριο. Αυτός ο φόβος όσο κακός και να είναι, δεν πάβει να είναι ανθρώπινος. Αλλά το μίσος; Τι σόι τιμή κρύβει το μίσος; Ποια είναι η τόσο σπουδαία χαρά να προκαλέσεις πάση θυσία κακό στο άλλο;

Έγινα μάρτυρας μια φριχτής ιστορίας προπαγάνδας, και παραπληροφόρηση, με σκοπό την δαιμονοποίηση της διαφορετικής θρησκείας. Είναι κάτι που συμβαίνει δυστυχώς αρκετά συχνά, και σε όλες τις χώρες, αλλά αυτό το περιστατικό που θα σας περιγράψω, θα μπορούσε να θεωρηθεί για πολλούς ως ανίερη βλασφημία, και ανήθικη τεράτωδια.

Θέλω να πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από κάποια παρανόηση κάποιου κειμένου, ή κάποιας συζήτησης, αλλά παρολάυτα οι εμπλεκόμενοι οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη.

Σήμερα γράφτηκε το εξής κείμενο:

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, Από : sibraxi.politon@tellas.gr ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ . . . ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ! ! ! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ ! ! ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ = 2.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ <Π Λ Ο Υ Τ Ι Σ Ε Ι > ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ . . . ΒΔΕΛΥΓΜΑ ! ; ; ; Αντ. Αντωνιάδης Date: Sat, 6 Mar 2010 01:18:13 +0200 Subject: Fwd: Fw: Σωστό ή λάθος? - Disgusting From: ariskranidiotis@gmail.com 29 Αυγούστου 2009 Ένα γκαλά έγινε στη Γάζα. Ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΌ 12 ΕΤΩΝ. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας. > > > Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου. > > > > Αυτή η πληροφοριά αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία. Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη. " Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά " είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με Κάθε γαμπρος πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων. Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο. " Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf. Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία". Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. > > > > Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους. > > > > Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς. Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού. Επιπλέον, ο πιο γνωστός μουσουλμάνος, ο Ayatolah Khomeini υποστήριξε με εξοργιστικούς λόγους την άσκηση της παιδοφιλίας: Ένας άντρας μπορεί να αντλήσει σεξουαλική ικανοποίηση από ένα παιδί, ακόμη και από ένα μωρό. Ωστόσο, δε μπορεί να διεισδύσει κολπικά, αλλά... πρωκτικά : ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αυτό δυστυχώς δεν αναφέρεται συχνά, και ο ΚΟΣΜΟΣ σωπαίνει ή δε θέλει να το κοιτάει. Ακόμη χειρότερα, δε θέλει να το ΞΕΡΕΙ. Τώρα ξέρετε! Θα σιωπήσετε? Θα σιωπήσετε? Κανείς δε θα μπορέσει να σώσει αυτά τα μικρά θύματα της Χαμάς και άλλων περιοχών...

Αυτό το κείμενο αποτελεί απλά μια κακοποιημένη μίση αλήθεια από την καθεστωτική Ισραηλινή προπαγάνδα. Το κείμενο αυτό προσβάλει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα των παιδιών, και όσους αγωνιζόμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων.

Το μεγαλύτερο Ψέμα αυτής της ανάρτησης ότι παρουσίασαν τα παρανυφάκια των 400 γάμων ως νύφες.
Οι Παλαιστίνιοι λοιπόν... που ποτέ δεν άπλωσαν χέρι για ελεημοσύνη. Οι Παλαιστίνιοι, οι οποίοι πολεμάνε θεούς και δαίμονες για να υπερασπιστούν τα εδάφη τους, και την αξιοπρέπεια τους. Αυτοί οι Παλαιστίνιοι όντος κάνανε σειρές από γάμους αλλά παντρευτήκανε... Χήρες Μητέρες με παιδιά!
Αυτοί οι Παλαιστίνιοι, αναλάβανε το δύσκολο έργο να υπερασπιστούν απροστάτευτες μητέρες με τα παιδιά τους. Αυτούς του Παλαιστίνιους... πρέπει να τους σεβόμαστε.

Περιττό να πω ότι και όλα τα άλλα είναι ψέμματα, οι εξοργιστικές υποτιθέμενες δηλώσεις κτλ κτλ... μπορεί τα ΜΜΕ να έχουν περάσει από τον λόφο της Ντροπής στα ξενοδοχεία της λήθης, αλλά πολλοί είναι οι γενναίοι Έλληνες που έχουν περάσει με δικό τους ρίσκο, στα Παλαιστινιακά Εδάφη, και άμα ίσχυε έστω και μια λέξη από τα ψέματα που αραδιάσανε μερικοί επιτήδειοι, δεν θα ήταν ουδέποτε δυνατών να αγαπηθούν τόσο Βαθιά οι Παλαιστίνιοι απο την πλειονότητα των ακτιβιστών σε όλο τον κόσμο.

Το κείμενο Δημοσιέυτηκε στα Εξής Blog, με πρώτη δημοσίευση στο Πειραιωτη, και αναδημοσιέυτηκε στα Εξής Blog:
1)Αρχαία Θώμη.
2)HellenicRevenge.
3)Το Ξυπνήστε ρε. Το οποιο κατανοησε το σφάλμα και κατέβασε την ανάρτηση.
και δυστυχώς και άλλα Blogs που μάλλον αναδημοσίευσαν την Ανάρτηση χωρίς καν να την διαβάσουν... θα μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι υπηρετούν τον Σιωνισμό... αλλά μετά από τέτοια λάθη, τίποτα δεν αποκλείεται.
Σε όσους δημοσιέυσαν την συγκεκριμένη άνάρτηση απευθήνω την εξής ανοιχτή Εκκληση:

Κύριοι.
Με την Ανάρτησή σας Προσβάλλατε:
318 παιδικές ψυχές που χάθηκαν άδικα απο το λευκό φώσφορο των πληροφοριοδοτών σας.
Του συνολικά 1417 αδικοχαμένους Παλαιστίνιους.
Τους 2 Δολοφονημένους Ακτιβιστές που αγωνίζονταν στο πλευρό των παλαιστινίων.
Την πλειονότητα των πολιτών του κόσμου, που είναι υπέρ των Παλαιστινίων.
Και αυτούς που αγωνίζονται πραγματικά ενάντια στην παιδοφιλία.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΖΗΤΉΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!

Ντροπή σας.
Δευτέρα 08/03/2010 00:53
Χρήστος ΆλμΦάντασμα των Εξαρχείων (ExarchiasGhost@gmail.com)
Για το:
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου