Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

O κύριος Χρυσοχοίδης είναι απο αυτόν τον πλανήτη;

Μερικές φορές αναρωτιέμαι. Μήπως ζώ σε άλλο πλανήτη; μήπως όλα αυτά που βλέπω στα πολυαγαπημένα μου Εξάρχεια είναι απλά της Φαντασίας μου; Μήπως... μήπως είναι ο κος. Χρυσοχοίδης απο άλλο πλανήτη; Έχει γούστο... έχει γούστο και όλα αυτά τα πράσινα και μπλε ανθρωπάκια να είναι και αυτά UFO, γιατί αυτό που συμβαίνει με την ΕΛ.ΑΣ και τα Εξάρχεια, πάντως δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί πράξη πλάσματος αυτού του πλανήτη. Σήμερα έπινα καφέ, (φάντασμα είμαι... αλλά το καφεδάκι μου το πίνω), έβλεπα στην πλατεία των Εξαρχείων, ανθρώπους να ανταλλάσσουν πραγματάκια (Δεν τους ρώτησα τι είναι... εάν και δεν χρειάζεται), με χρηματικά ποσά. στα 5 μέτρα ποιο πέρα υπήρχαν Αστυνομικοί, κοιτούσαν και περίμεναν. Περίμεναν Ευγενικά να τελειώσουν την δουλειά τους τα παιδιά.... και μόλις σιγουρεύτηκαν ότι τελειώσανε, τότε ξεκινήσανε ξανά τους Ελέγχους..

Τώρα το Βράδυ γύριζα στο σπίτι μου περπατώντας στην Πατησίων, και είδα ένα κοπάδι ανθρώπων(συγνώμη για τον ορισμό κοπάδι) που δυσκολευόταν να περπατήσει (από χρήση ναρκωτικών), και καθώς περνούσα ανάμεσα σε όλον αυτόν τον Όχλο για να πάω σπίτι μου, ακούω έναν να φωνάζει "Χρυσό ή Πορτοκαλί κανείς;" Προσπέρασα βιαστηκά, και πάνω που ετοιμαζόμουν να νιώσω ανακούφιση που ησύχασα από δαύτον ακούω και άλλον... και άλλον... τελικά περάσαν 5 στο σύνολο 5 [!!!] παρέα με τον όχλο των παραπαιώντων που μου θύμιζαν την Ταινία, "Ο Τόπος των Νεκρών" μόλις ξέπλεξα από το τσούρμο τι να δώ; Μπλέ Ανθρωπάκια, και αντι να κοιτάζουν τον Όχλο κοιτούσαν εμένα για να κόψουν Φάτσα, μήπως με συλλάβουν για τίποτα... Ενώ πίσω δεξια (ώρα 4 Ναυτικής κλίμακας), άκουσα τον Ασύρματο του τύπου με τα πολιτικά που με κοιτούσε και αυτός. Άναψα ένα τσιγάρο και συνέχισα τον δρόμο μου, αναρωτιώμενος που έμπλεξα πάλι. Όταν έφτασα σπίτι μου, ενημερώθηκα για αυτό που γράφει και στο TVxs:

Ομάδα 30 περίπου αστυνομικών που βρισκόταν στην πλατεία των Εξαρχείων συνέλαβε λίγο πριν τις 10 το βράδυ τον γνωστό συγγραφέα Δ.Παπαχρήστο. Ο άλλοτε εκφωνητής του Πολυτεχνείου διαμαρτυρήθηκε όταν η ομάδα των αστυνομικών συνέλαβε δύο νεαρούς μαθητές.
Την σύλληψη του Παπαχρήστου προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό του ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ Σωτηρη Δαματοπουλος, οπότε συνελήφθη και αυτός. Αυτή την στιγμή επικρατεί αναταραχή στην περιοχή.


Οπότε υπάρχουν και πάλι δυο εκδοχές:

1)
Μίσο Γεμάτο Ποτήρι: Να μην Υπάρχει καμία σχέση αυτών που είδα με αυτό που έγινε, ή να παρανόησα αυτά που είδα και το έργο της Αστυνομίας.

2)Μισοαδειο Ποτήρι: Να οδηγούσαν αυτόν τον όχλο από Εξαρτημένους ανθρώπους στην Ομόνοια για να μην τους συλλάβουν, (ή για κάποιο άλλο σκοπό) αφού το έργο τους στα Εξάρχεια το είχαν τελέσει.

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και κρίνουμε ανάλογα. Προφανώς πρέπει να κρίνετε άμα λέω αλήθεια ή τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά. Και ύστερα θα χρειαστεί να κρίνετε (στην περίπτωση που με πιστεύετε), για το πως θα πιείτε το σημερινό σας Ποτήρι.
Εγώ θα κάνω το τσιγάρο μου, με την ερώτηση που όλους μας ενώνει στο στόμα... ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΗΡΘΑΤΕ;

Τα σέβη μου.
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου