Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009

Ας ρίξουμε μια ματιά στο κο.Σφακιανάκη.

Λοιπόν... ψάχνωντας τα ίχνη του ενδιαφέροντα κύριου Scooterakia, και μετά από την παρανόηση του ονόματος του ιδεολογικού του αντιπάλου κου.Σφακιανάκη, αποφάσησα να ρίξω ένα βιντεάκι με τις απόψεις και το έργο του κου.Σφακιανάκη προκειμένου να μπορέσουμε μετά να ασχολήθούμε λίγο ποιο ζεστά με το θέμα. Απολάυστε υπέυθυνα:Bloggers, hackers, κορίτσια του facebook, του myspace, νεαρές ιδιοφυίες, παίκτες παιχνιδιών στο Internet, όλοι τους από 15 έως 25 ετών, πρωταγωνιστούν στην εκπομπή με τον Σταύρο Θεοδωράκη που θα προβληθεί την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 24:00 από το MEGA. Ακόμη, η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» μπαίνει στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ανάμεσά τους:

- ο 16χρονος Στέφανος που εδώ και σχεδόν έναν χρόνο παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιό του παίζοντας το αγαπημένο του WoW.

- η Δήμητρα 22 ετών που έχει τους «περισσότερους φίλους» (4.000) στο facebook.

- ο Σεντούο που βαρέθηκε τα παιγνίδια και ασχολείται πλέον μόνο με hacking ενώ μετέχει και στον δικτυακό «ελληνοτουρκικό πόλεμο».

- o Αντώνης, 17 ετών, που διακρίθηκε σε παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft, με μια μελέτη για τη μείωση της ενέργειας στα κτίρια.

Ακόμη, η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» μπαίνει στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο επικεφαλής Μανώλης Σφακιανάκης και η ομάδα του εξηγούν στον Σταύρο Θεοδωράκη με ποιους τρόπους η αστυνομία προστατεύει τους εφήβους που μεγαλώνουν με το ίντερνετ.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 24:00 στο MEGA

Το βιντεάκι του πήρα από τον αγαπητό youTubιστα
graikylos
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου