Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Μια ματιά στο τώρα...

Μερικές φορές για να ψάξεις το νήμα της ιστορίας πρέπει να ψάξεις εκεί που δεν καταδέχεται άλλος να ψάξει. Προτού όμως ψάξουμε το νήμα, υπάρχει μια αναγκαιότητα.. να κατανοήσουμε ποιας ιστορίας ψάχνουμε το νήμα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τώρα:

Στην Νίκαια πέθανε ένας Μετανάστης. Τα τυπικά. Χάθηκε ένας άνθρωπος επειδή έτυχε να είναι διαφορετικός στην όψη, από αυτό που αντικρίζουμε στον καθρέπτη.

ο Κόσμος αντέδρασε... αντέδρασε δυναμικά. Αποκορύφωμα η κατάληψη του Δημαρχείου της Νίκαιας από τους διαδηλωτές. Δικαίωση ήταν η συμπαράσταση του Δήμου της Νίκαιας στους διαδηλωτές.

Και η Ελληνική Αστυνομία αντέδρασε... συνέλαβε 8 άτομα και οι 7 κρατιούνται ακόμα, με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με βάση της Δικογραφίας το ιδιώνυμο της κουκούλας.
Ο Αξιωματικός του Αστυνομικού τμήματος Νίκαιας προσπάθησε να εξηγήσει ότι ο Βασανισμός με Ηλεκτρόδια, το κρέμασμα, το κατέβασμα στις σκάλες με το κεφάλι προς τα κάτω, η τρομοκράτηση του Μετανάστη (με τελικό αποτέλεσμα να φοβάται ο άνθρωπος να πάει ακόμα και στο νοσοκομείο), και οι ξυλοδαρμοί, ήταν η απαραίτητη χρήση βίας, για να συνεργαστεί ο συλληφθής , ο οποίος στην τελική αποδείχθηκε αθώος.


Μα το ποιο Βρώμικο παιχνίδι παίζεται στην επικοινωνία

Τα ΜΜΕ για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζω ανακήρυξαν ως σημαντικότερο θέμα της αναδομήσεις, και τις καρεκλομαχίες εντός της ΝΔ, και αποσιώπησαν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει.

και οι Λασπολόγοι παντός καιρού ξεκινήσανε το θεάρεστο έργο τους.

Το Blog Τρωκτικό, ξεχώρισε για την επίθεση λάσπης που έριξε στο Blog ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ (για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ)

Ενώ παράλληλα η Υπουργός Περιβάλλοντος δέχθηκε επίθεση από το Πρώτο Θέμα, με κατηγορίες ανάξιες σχολιασμού.


καλώς ήλθατε...
Τα σέβη μου.
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου