Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκράτες που μιμούντε Μαφιόζους...

... ή μαφιόζοι που παριστάνουν τους Τρομοκράτες.


Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί, από κουκουλοφόρους με πολυβόλα, και εμπνευσμένος απο αυτό έγραψα το "Αδελφός σκοτώνει αδερφό;" εμπνευσμένος απο κάτι ανάλογο που έγραψε ο Alterego. Παρόλαυτα εγώ το έγραψα περίσσοτερο για αιμοδιψεις ευκολόπιστους που ορέγονται έναν καινούριο εμφύλιο.
Θα παρακαλούσα οι κύριοι μαφιόζοι που ίσως διαβάζουν κατά τύχη την ταπείνη μου ανάρτηση να μην θυμώσουν αφού δεν είναι στις προθέσεις μου να μπλεχτώ στις δουλειές τους, (προφανώς άμα με βρήτε σε κανένα χαντάκι άυριο αυτό θα σημένει ότι δεν έγινε δεκτή η συγνώμη μου), απλά όταν μιλάει ο κος Χρυσοχοίδης και λέει για εστίες ανομίας και κράτος δικαίου, με πιάνει ένας ακατάσχετος Βερμπαλισμός και θέλω να μιλάω... να μιλάω... για τον πολυαγαπημένο μου κύριο Χρυσοχοίδη.

Χώρις να υπάρχει προκύρηξη (ακόμα...) ο κύριος Χρυσοχοίδης έκανε λόγο για τρομοκράτες. Φυσικά η προκύρηξη θα βγεί και αυτή και θα είναι μάλλον απο την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, και μάλλον θα είναι μια προκύρηξη σκληρή σαν την προήγούμενη, ολίγον τι ποιο μπερδεμένη, και κατά πάσα πιθανότητα θα μιλάει για ελευθερία στα Εξάρχεια, θα βάζει στόχο επιφανείς πολίτες... ίδίως όσους θέλουν την συμπαράσταση των πολιτών, και τέλος μπορεί να τους πέσει (τυχαία πάντα) κάποιο αποδειχτηκό στοιχείο που να εμπλέκει τους πυρίνες της φωτιάς (ναι... αυτούς με την κατσαρόλα). Και φυσικά θα κληθεί ο κος Χρυσοχοίδης να έρθει να μας σώσει από τους τρομοκράτες και από τον εαυτό μας, όπως κάνει τόσο δραστικά εδώ και έναν μήνα.

Δεν έχω και πολλά να προσθέσω σε αυτό το δράμα, και μάλιστα θα χειροκτροτούσα και όλας για την επικείμενη σωτήρια απο τον Γεναίο κο Χρυσοχοίδη... εάν δεν με προβλημάτιζε λίγο η μεθοδολογία αυτού του καινούριο τύπου Τρομοκρατών.
Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν απλά. Άλλη μέθοδο χρησιμοποιούσε η μαφία, (μάλιστα άλλη η Αμερικάνική, και άλλη η ρώσική), και άλλη οι τρομοκράτες, και πάνω που όλα ήταν τακτοποιήμένα και ήσυχα... εμφανίστηκε η Σεχτα.
Αυτοί οι τρομοκράτες... ή αόρατοί είναι, ή ατρόμητοι, γιατί οι τρομοκράτες που θυμάμαι, σχέδιαζαν τόσο λεπτόλογα την επιθεσή τους και χρησιμοποιούσαν τόσο ευρεσυτεχνία, και έρχοντε ξαφνικά οι καινούριοι και παριστάνουν τους Rambo. Επείδη με βλέπω να ξεφέυγω σιγά σιγά ας αναλύσουμε τις μεθοδολογίες και ας δούμε τις διαφορές.

Μαφιόζικη Επίθεση: Οι Μπράβοι οπλοφορούν... αυτό είναι ένα γεγονός. 2 στους 3 μπράβους δέν έχει άδεια οπλοφορίας, (ούτε καν καθαρό όπλο). Το δέυτερο γεγονός είναι ότι ποτέ δεν τους πιάνουν... απλά δεν τους συλλαμβάνουν ποτέ. συνήθως ανήκουν στα "καλά παιδιά", και γι αυτό το λόγο, εάν κατά λάθος τους σταματήσουν, δεν τους ψάχνουν καν, τους ζητάνε ένα συγνώμη και τους αφήνουν ήσυχους να συνεχίσουν το έργο τους. Οι μοναδικοί που είχαν πρόβλημα για την δραστηριότητα τους αυτή την στιγμη βρίσκονται στο άγιο όρος, ή σε κάποια άλλη μονή, με τις ιδιες λίγο πολύ αρμοδιότητες που είχαν και στην προηγούμενη τους ζωή, (Θα πω την φύλαξη, για να μην παρεξηγήθω δυσάρεστα). Αυτή η άνεση τους να κουβάλανε ότι γουστάρουν και να οδηγούν ότι γουστάρουν τους κάνει να κατάφευγουν για χάρην ευκολίας και απλότητας στις μαφιόζικου τύπου επιθέσεις.
Ουσιαστικά μαφιόζικου τύπου επίθεση έχει το εξής μοτίβο. απομάκρυνση των οπλοφόρων μαρτύρων (αστυνομικων) από τον στόχο, με σκοπό την απομόνωση του απο κάθε είδους βοήθεια, και η εφνιδιαστική υπερφαλλάγκιση του στόχου που συνήθως δεν του δίνει και πολλές ελπίδες να αμύνθει, ίδιώς άμα είναι μόνος του ή άοπλος.

Οι Τρομοκράτες ιδίως αυτοί που είναι ιδιώτες και όχι κρατικοδίαιτοι, έχουν περισσότερο το στύλ του Επαγγελματία δολοφόνου, με μικρές εξαιρέσεις αναλόγος το μήνυμα που έχουν να περάσουν. σύνηθως σχέδιάζουν το χτύπημά τους καιρό, και αυτό που τους χαρακτήριζει είναι η ευρεσυτεχνία, (θύμηθήτε λίγο την 17Ν πως εκτελούσε τους στόχους...)

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ: Ουσιαστικά είναι αυτοί που περάσανε την τακτική της Μαφιόζικης επίθεσης στο ρεμπερτόριο τους. Πίστέυω σε γενικές γραμμές ότι είναι έυκολος και ο εντοπισμός τους.
  • Απομονόνουν στόχους: οπότε για να βρούμε τους συνεργάτες τους δεν χρειάζεται και πολλά παρά μόνο να ρωτήσουμε ποιος έδωσε την διατάγη στους αστυνομικούς (στόχους) να κάνουν περιπολία μόνοι τους, ή ποιος συνάδελφός τους θύμηθηκε να πάει τουάλετα εκείνη την στιγμή.
  • Απο την στιγμή που είναι πιστολέρο... σημαίνει ότι έχουν το σουλούπι του μπράβου(σώματώδεις, άσχημος, και εμφανισιάκα άλλα και υπαρξιάκα ανεγκέφαλος, με το κλασσίκο πρόσωπο του ουισκάκια) οπότε με μια περιήγηση στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας (και όχι μόνο των Εξαρχείων) Ο μάρτυράς θα μπορούσε να τους εντοπίσει σε κάποιο μαγαζί αρκεί να κοιτάζει α)εκει που κάθετε το αφεντικό, β)στα πρώτα τραπέζια, Γ)στο Bar και στους prive χώρους. φύσικά την ημέρα της Επίθεσης, το βράδυ μετά λογικά θα πρέπει να βρίσκονται σε κάποιο στριπτιτζάδικο για να διώξουν την τεστοστερόνη που προσφέρουν οι πυροβολισμοί εντός της πόλης.
Τέλος επείδη μάλλον θα νομίζετε ότι λέω αρλούμπες δείτε πως σκοτώθηκε ένα παλικάρι μπροστά από το στέκι μεταναστών, και πως έγινε η χθεσινή επίθεση και πως είχε γίνει η επίθεση εναντίον του κου. Νίκου Σάββα.
Τα σέβη μου.
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου