Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Εκεί που η ζωή και ο Θάνατος πολεμουν σώμα με σώμα.

Με έκπληξη διαπιστώνω ότι η σκιά μου, συγκεντρώνει με ευκολία όλα αυτά που πριν με καταραστώ αγκομαχούσα να μάθω. Είναι σαν με φωνάζει η ζωή, με την γλυκότερη της φωνή, "τίποτα δεν χάθηκε... υπάρχει ακόμα ελπίδα...πάρε το σπαθί σου και πολέμα". Αλλά όλα αυτά είναι απλά παιχνίδια του μυαλού μου. Το θαύμα δεν έγινε και ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να χωρέσει και την ελπίδα μαζί με το καθήκον. Το ρεζουμέ είναι ότι με χαροποιεί η εξέλιξη που έχουν τα ταξίδια μου, και οι σκέψεις που φωλιάζουν κάτω από την σκιά μου. βλέπω ότι ξεκινάει, σκέψη-σκέψη ο διάλογος, και επιτέλους μαθαίνω και νοιώθω όλα αυτά που κάποτε δεν χαμπάριαζα καν.
παρολάυτα υπάρχει και ο πόνος, η θλίψη, ο Θάνατος, και για όσους έχουν τα μάτια να την βλέπουν υπάρχει και η ζωή.
Μετά από το σχόλιο ενός περαστικού φίλου, αποφάσισα να σας κάνω ένα ταξίδι στα λιβάδια της θλίψης. Ας ξεκινήσουμε λοιπον:

Α)Αμαλία: Άμα θέλετε να την συναντήσετε από κοντά θα πρέπει να περιμένετε αρκετά. Η Αμαλία Πέθανε. Πέθανε από Καρκίνο... όχι όχι... από αδιαφορία πέθανε... μου φαίνεται ότι πέθανε από ιατρική Αμέλεια... λες και είχε ποτέ διαφορά.
Από την στιγμή που υπάρχουν Γιατροί που δίνουν όρκο σε Φακελάκι, απο την στιγμή που κάποιοι μετράνε την Ζωή και την Ελπίδα με χρηματικά ποσά, άλλο τόσο ζωντανή θα είναι η Αμαλία για να φωνάζει "ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΜΠΑΝΙΔΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ".

Β)Ζωή Αγγέλου: Φορέας Aids. με ζήλο και αγάπη για την ζωή, μας λύνει απορίες σχετικά με το aids.

Γ)Μαρία Twetty: ένα ημερολόγιο που μετράει αντίστροφα τον χρόνο. Ένας άνθρωπος που πολεμάει με τον καρκίνο, περιγράφει τις μέρες του, και το Τέρας. Υπάρχουν κάποιοι που ψάχνουν αποδείξεις... που δεν θέλουν να πιστέψουν. Αυτό που αγνοούν όμως είναι ότι δεν τους ζήτησε ουδέποτε την πίστη τους. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο μακάβριο από το να λες σε κάποιον τον πόνο σου επειδή πεθαίνεις... και αυτός να παριστάνει το ντεντέκτιβ για να βρεί τα αποδεικτικά στοιχεία του Θανάτου σου. Η κατάσταση είναι απλή... κάποιος στην ασφάλεια του ιnternet μοιράζεται πράγματα που δεν μπορεί να μοιράστει με φίλους και γνωστούς, σκέψεις που δεν τις λές ούτε στον καθρέπτη. Αγαπητοί Σαίνηδες... που όλα τα ξέρετε, αφού δεν σας αρέσουν οι σκέψεις της, γιατί μένετε; Άμα αποδειχθεί τελικά ο Θάνατος της τι ακριβώς θα κάνετε; Θα πάτε να της ζητήσετε συγνώμη; Θα το κάνετε; Εάν όχι τότε είστε Αξιολύπητοι.

Αγαπητοί μου αναγνώστες. Απολογούμαι για τα μπινελίκια που έριξα... τέτοιοι τύποι τα αξίζουν.

Τα σέβη μου.

 aw2
Related Posts with Thumbnails

Αρχειοθήκη ιστολογίου